Book cover

OC-118 Floppy Felhasználói KézikönyvMagyar
1 db (Jó állapotban)

OC-118 típusú FLOPPY DISK DRIVE ismertetése

Az OC-118 típusú FLOPPY DISK DRIVE (mágneslemezes adatrögzítő) a COMMODORE sorozatú személyi számítógépekhez kifejlesztett és gyártott periféria. Kompatibilis a COMMODORE 64 személyi számítógéppel, közvetlenül helyettesíti a COMMODORE 1541 típusú FLOPPY DISK-et, melynél - különösen adatbetöltési - és írási sebesség, valamint memóriapuffer tekintetében - jobb tulajdonságokkal is rendelkezik.

Programok, adatok mágneslemezen (diszken) történő rögzítésére és futtatására szolgáló készülék. 5 l/4"-os hajlékony diszk befogadására alkalmas, egyetlen mozgó író/olvasó fejet tartalmaz. Az írás/olvasás bytsoros. Egyszerű felépítésű és kezelhetőségű, viszonylag nagy kapacitású tárolóeszköz.

Alumíniumöntvényből készült váz hordozza valamennyi alkatrészt és szerkezeti elemet: a Speciális meghajtómotort, a diszk rögzítését és az író/olvasó fej mozgatását szolgáló mechanizmust, az elektronikákat tartalmazó nyáklapokat, valamint a diszk bevezetését is szolgáló, megfelelően kialakított műanyag előlapot. A szerkezet fémlemezből kialakított házban nyert elhelyezést.


 

Ismered ezt a könyvet? Írd meg a véleményedet vagy értékeld!

Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá!

(kötelező)

(kötelező, nem jelenik meg)

antibotimage

 

Nem olvasható? Kattintson a képre új feladványért.

  (kisbetű-nagybetű számít)

Értékelések  nincs csillag nincs csillag nincs csillag nincs csillag nincs csillag
Értékelések száma: 0