Book cover

Commodore Plus/4 programozói zsebkönyv

Vadnai Szabolcs

Novotrade
1986
Magyar
963 02 4875 1
Könyvtári katalógus:

Antikváriumok: antikvarium.hu | regikonyvek.hu

1 db (Jó állapotban)

Online olvasható: amigos.amiga.hu/plus4

Másik kiadás: antikvarium.hu?


 

A COMMODORE PLUS/4 mikroszámítógépe a legkorszerűbb számítástechnikai irányzatok (többcélú, integrált alkalmazói rendszerek elterjedése, illetve az "újelvű", felhasználóbarát megoldások előtérbe kerülése) szép realizációja, s mint ilyen, újszerű kísérlet ebben a számítógép-kategóriában. Korlátai és fogyatékosságai ellenére jól használható segédeszköze lehet mindenkinek, aki egy háztartás vagy kisebb közösség számítógépesíthető problémáit kívánja vele megoldani. Gyors használatbavételéhez a három beépített alkalmazói programcsomag ( SZÖVEGSZERKESZTŐ, TÁBLÁKEZELŐ, ADATBAZISKEZELŐ) szinte tálcán kínálja a lehetőségeket.

E zsebkönyv készítésekor - C64-hez készült elődjéhez hasonlóan - azt tűztük ki célul, hogy az egyébként igen sokat tudó PLUS/4 hatékony használatához szükséges minden lényeges információt összegyűjtsünk és sűrített, de mégis áttekinthető és könnyen kezelhető formába foglalva tegyük hozzáférhetővé.

Lehetőleg kerültük a hasonló jellegű könyveknél megszokott abc-rendben történő felsorolást, helyette a logikai sorrendű tematikus tárgyalást alkalmaztuk, olyan könnyen kezelhető egységekben, amelyek a hozzájuk tartozó adatokkal együtt is áttekinthetőek mindenki számára. A gyorsabb tájékozódás érdekében az éppen tárgyalt téma rövid és hosszabb címét a lapok jobb illetve bal felső sarkában külön is feltüntettük. A könyv végén részletes TARGYMUTATÓ található.


 

Ismered ezt a könyvet? Írd meg a véleményedet vagy értékeld!

Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá!

(kötelező)

(kötelező, nem jelenik meg)

antibotimage

 

Nem olvasható? Kattintson a képre új feladványért.

  (kisbetű-nagybetű számít)

Értékelések  nincs csillag nincs csillag nincs csillag nincs csillag nincs csillag
Értékelések száma: 0