Book cover

Commodore 16 programozói zsebkönyv

Vadnai Szabolcs

Novotrade

Magyar
963 02 4603 1
Könyvtári katalógus:

Antikváriumok: antikvarium.hu | regikonyvek.hu

1 db (Jó állapotban)

E zsebkönyv készítésekor - C64-hez készült elődjéhez hasonlóan - azt tűztük ki célul, hogy az egyébként igen sokat tudó C16 hatékony használatához szükséges minden lényeges információt összegyűjtsünk és sűrített, de mégis áttekinthető és könnyen kezelhető formába foglalva tegyük hozzáférhetővé.

Lehetőleg kerültük a hasonló jellegű könyveknél megszokott abc-rendben történő felsorolást; helyette a logikai sorrendű tematikus tárgyalást alkalmaztuk. olyan könnyen kezelhető egységekben, amelyek a hozzájuk tartozó adatokkal együtt is áttekinthetőek mindenki számára. A gyorsabb tájékozódás érdekében az éppen tárgyalt téma rövid és hosszabb címét a lapok jobb illetve bal felső sarkában külön is feltüntettük.

Referencia-könyv jellege ellenére ott, ahol úgy éreztük, hogy a száraz információ önmagában nem sokat mond, de frappáns és rövid példával jól érzékeltethetjük a dolog lényegét, kisebb kódrészleteket is bevettünk az anyagba. Sok esetben azonban be kellett érnünk azzal a meggyőződéssel; hogy aki az adott információt használni akarja, az tudni fogja, mi az és mire használható.


 

Ismered ezt a könyvet? Írd meg a véleményedet vagy értékeld!

Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá!

(kötelező)

(kötelező, nem jelenik meg)

antibotimage

 

Nem olvasható? Kattintson a képre új feladványért.

  (kisbetű-nagybetű számít)

Értékelések  nincs csillag nincs csillag nincs csillag nincs csillag nincs csillag
Értékelések száma: 0